Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Op schoolkamp in Voorthuizen op de Veluwe.

Met z'n allen op schoolkamp in Gelderland op Costa Del Zeumeren in Voorthuizen. Een prima idee! Zon, water, vlotvaren, zeskamp, frietjes en barbecue! Onze accommodaties liggen bijna pal aan het recreatiegebied zeumeren in Voorthuizen onder de rook van Barneveld.

Op schoolkamp in Voorthuizen

Overnachten in het groene hart van de Veluwe Voorthuizen. Op camping Costa del Zeumeren. Bent U op zoek naar een gezellig en vooral praktisch groepshuis voor uw schoolkamp op de Veluwe? Op een leuk bebost terrein gelegen aan de recreatieplas Zeumeren in het Gelderse dorpje Voorthuizen op de Veluwe vindt U de Groepsaccommodaties van Costa del Zeumeren. De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 24 slaapplaatsen.Twee prachtige groepshuizen in het groen op de Veluwe.

Direct naast Recreatiepark en camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren. Onze groepshuizen in Voorthuizen bij Barneveld zijn daarom ideaal voor een schoolkampweek. In de zomer kun je hier heerlijk genieten aan het water in dit mooie natuurgebied op de Veluwe. U kunt waterskiën op Zeumeren en overnachten op camping Costa del Zeumeren. Camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen biedt u een zestal verschillende groepsverblijven:

De Eik een mooi en praktisch huis met 76 slaapplaatsen en de Beuk een heel gezellig en nog maar net gerenoveerd groepshuis met 24 slaapplaatsen in Voorthuizen op de Veluwe. Deze groepshuizen zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen. Ook kunt u  met een hele kleine school of vereniging bij Costa del Zeumeren terecht om uw schoolkamp te houden. Dit kan al met 10 personen in De Vlinder en de Libelle. Of in de snurkhutten met 8 personen. Bent u met 10 of 14 personen dan zetten we er toch een tentje bij! Vraag naar de mogelijkheden. Vraag ook naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van maaltijdenverzorging. Geen gesleep met boodschappen, geen uren in de keuken staan en geen afwas.

We gaan op kamp met school- we gaan op schoolkamp- we gaan op sportkamp- we gaan groepskamperen- we gaan op kamp in Voorthuizen- we gaan op kamp in gelderland, we gaan op kamp in nederland, kamperen aan een recreatieplas, kamperen met een groep in Voorthuizen op Costa del Zeumeren, kamperen met een groep op Costa del Zeumeren, we gaan op zwemkamp op Costa del Zeumeren, volleybalkamp op Costa del Zeumeren, voetbalkamp Costa del Zeumeren, danskamp Costa del Zeumeren, korfbalkamp Costa del Zeumeren, handbalkamp Costa del Zeumeren, jeugdkamp Costa del Zeumeren, zwemkamp Costa del Zeumeren, turnkamp Costa del Zeumeren, Familieweekend Costa del Zeumeren, we gaan op voetbalkamp op Costa del Zeumeren, we gaan op korfbalkamp op Costa del Zeumeren in Voorthuizen, kerkkamp Costa del Zeumeren, Alpha weekend op Costa del Zeumeren, Motortreffen Costa del Zeumeren, Motorweekend op Costa del Zeumeren, Motorclubweekend op Costa del Zeumeren, Alpha op Costa del Zeumeren, Alphacursus op Costa del Zeumeren, accommodatie voor Alphaweekend op Costa del Zeumeren in Voorthuizen, we gaan op schoolkamp in Voorthuizen op Costa del Zeumeren, we gaan op volleybalkamp op Costa del Zeumeren in Voorthuizen, kennismakingsweekend op Costa del Zeumeren Alpha-cursus op Costa del Zeumeren, Alpha Cursus in Voorthuizen op Costa del Zeumeren Alphaweekend op Costa del Zeumeren Alpha Cursus Weekend op Costa del Zeumeren Kerkkamp op Costa del Zeumeren 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen