Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Lekker op schoolkamp in Voorthuizen.

Met z'n allen op schoolkamp op Costa Del Zeumeren in Voorthuizen. Een prima idee! Zon, water, vlotvaren, zeskamp, frietjes en barbecue! Onze accommodaties liggen bijna pal aan het recreatiegebied zeumeren in Voorthuizen onder de rook van Barneveld.

Op schoolkamp in Voorthuizen

Bent U op zoek naar een gezellig en vooral practisch groepshuis voor uw schoolkamp op de Veluwe? Op een leuk bebost terrein gelegen aan de recreatieplas Zeumeren in het Geldersche dorpje Voorthuizen vindt U de Groepsaccommodaties van Costa del Zeumeren. De Eik en De Beuk.Twee prachtige groepshuizen in het groen op de Veluwe.

Direct naast camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren. Onze groepshuizen in Voorthuizen bij Barneveld zijn daarom ideaal voor een schoolkampweek. In de zomer kun je hier heerlijk genieten aan het water in dit mooie natuurgebied op de Veluwe. Camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen biedt u zes verschillende groepsverblijven. 

De Eik en de Beuk in Voorthuizen op de Veluwe zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen. Ook kunt u  met een hele kleine school of vereniging bij Costa del Zeumeren terecht om uw schoolkamp te houden. Dit kan al met 10 personen in De Vlinder en de Libelle. Vraag naar de mogelijkheden. Vraag ook naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van maaltijdenverzorging. Geen gesleep met boodschappen, geen uren in de keuken staan en geen afwas.

we gaan op kamp in Voorthuizen, we gaan op kamp in gelderland, we gaan op kamp in nederland, kamperen aan een recreatieplas, kamperen met een groep in Voorthuizen op Costa del Zeumeren, kamperen met een groep op Costa del Zeumeren, zwemkamp op Costa del Zeumeren, voetbalkamp op Costa del Zeumeren, Korfbalkamp op Costa del Zeumeren, schoolkamp op Costa del Zeumeren, volleybalkamp op Costa del Zeumeren, kennismakingsweekend op Costa del Zeumeren Alpha-cursus op Costa del Zeumeren, Alpha Cursus in Voorthuizen op Costa del Zeumeren Alphaweekend op Costa del Zeumeren Alpha Cursus Weekend op Costa del Zeumeren Kerkkamp op Costa del Zeumeren 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen