Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Lekker op schoolkamp in Voorthuizen.

Met z'n allen op schoolkamp bij Costa Del Zeumeren in Voorthuizen. Een prima idee! Zon, water, vlotvaren, zeskamp, frietjes en barbecue!

Op schoolkamp in Voorthuizen

Bent u op zoek naar een gezellig groepshuis voor uw schoolkamp op de Veluwe? In het Geldersche dorpje Voorthuizen op  camping Costa del Zeumeren staan De Eik en De Beuk. Twee prachtige groepshuizen op de Veluwe.

Direct naast camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren. Onze groepshuizen in Voorthuizen zijn daarom ideaal voor een schoolkampweek. In de zomer kun je hier heerlijk genieten aan het water in dit mooie natuurgebied op de Veluwe. Camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen biedt u zes verschillende groepsverblijven. 

De Eik en de Beuk in Voorthuizen op de Veluwe zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen. Ook kunt u  met een hele kleine school of vereniging bij Costa del Zeumeren uw schoolkamp houden. Dit kan al met 10 personen in De Vlinder en de Libelle. Vraag naar de mogelijkheden. Vraag ook naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van maaltijdenverzorging. Geen gesleep met boodschappen, geen uren in de keuken staan en geen afwas.

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen