Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Jongeren Camping Costa del Zeumeren

Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe is motorvriendelijk. Groepskamperen in het Woelige nest en het Kippenhok! Of gezellig ! Met eigen tentjes ! Er is een leuk terras en de frituur is open op gezette tijden!

Gelderpop Zeumeren Voorthuizen 3 juli 2021. Overnachten met ontbijt aan de overkant op camping Costa del Zeumeren op loopafstand. 

Groepskamperen op de Veluwe in Gelderland voor scholen, sportvereniging, vriendenweekend, familieweekend, kerk of kring. Bent U op zoek naar een leuke locatie voor groepskamperen  in Voorthuizen op de Veluwe? Bij Costa del Zeumeren in Voorthuizen in Gelderland aan de recreatieplas Zeumeren is dit allemaal mogelijk. Groepskamperen en kamperen in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland op een top locatie aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Zon , water, zeskamp, gekke fietsen, vlotvaren, zwemmen, frietjes eten en barbecue?  Wakeboarden en waterski? Het is allemaal mogelijk op Costa Del Zeumeren in Gelderland. Groepskamperen op de Veluwe in Gelderland kan aan het prachtige recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Een plek waarvan U zeker kunt zijn van een heerlijke kampweek of kampweekend.

En U hoeft zelf geen tentjes op te zetten, want dat doen wij voor U. Een kampweek vol activiteiten en gezelligheid. Op camping Costa del Zeumeren in Gelderland op de Veluwe vindt U ook verschillende  groepshuizen. Op Costa Del Zeumeren kunt U terecht met grote en kleine groepen. Groepskamperen Costa Del Zeumeren heeft twee prachtige groepstenten.  Deze tenten zijn compleet ingericht. U slaapt in tweepersoons slaaptentjes op inflatabel matrassen. De leiding slaapt in twee stuks vierpersoons tenten. Onze groepshuizen beschikken over een eigen keuken, een ruime verblijfsruimte. Ook zijn er  ruime slaapzalen en keurig  sanitair. Groepskamperen aan de recreatieplas Zeumeren in Gelderland op de Veluwe is dus zeker de moeite waard.

Aan de overkant van de plas is de Waterskibaan van Leisurelands. Wij voorzien u van de mogelijkheden en de tarieven!

Costa del Zeumeren aan de recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland voor uw schoolreis, voetbalkamp, kerkkamp, jeugdweekend, scoutingkamp, familieweekend, bedrijfsuitje, afscheidsfeestje, etc.

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen