Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Met je school op kamp in Gelderland.

Lekker op schoolkamp in Gelderland

Met z'n allen op schoolkamp bij Costa Del Zeumeren in Gelderland. Een prima idee! Zon, water, vlotvaren, zeskamp, frietjes en barbecue!         

Op schoolkamp in Gelderland

Bent u op zoek naar een gezellig groepshuis voor uw schoolkamp op de Veluwe in Gelderland?  Een prachtige omgeving voor uw schoolkamp in de provincie Gelderland?  In het Geldersche dorpje Voorthuizen vindt u camping Costa del Zeumeren liggend aan de recreatieplas Zeumeren. Hierdoor is Costa Del Zeumeren erg geschikt voor groepen die genieten willen van het water en de vele activiteiten die wij bieden.

Camping Costa del Zeumeren ligt dus direct aan de recreatieplas Zeumeren. Costa Del Zeumeren is met zes vakantieverblijven de ideale plek voor uw schoolkamp en andere groepssamenstelling.

De Eik en de Beuk, het Woelige nest, het kippenhok en het kampeerveld in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen.

Groepsaccommodatie Costa Del Zeumeren heeft voor elk gezelschap een accommodatie.  U kunt zelfs met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw schoolkamp houden. De Vlinder en de Libelle hebben plaats voor 10 personen. Vraag ook naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van maaltijdenverzorging. Geen gesleep met boodschappen, geen uren in de keuken staan en geen afwas!

Schoolkamp, basiskamp, kampweekend, survivalkamp, survival schoolreisje, survival schoolkamp, xperience kamp, xperience schoolkamp, groepskamp, groepskamperen, berdrijfsuitjes, survivalweekend, kampweek, sportkamp, voetbalkamp, familieweekend op de Veluwe, familieweekend Gelderland, familieweekend Voorthuizen, sportkamp, sportkampweek, groepskamperen aan het water, groepskamperen aan recreatieplas

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen