Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Voor school sportvereniging familie

Schoolkamp Veluwe bijna pal aan recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen in de provincie Gelderland.

Bent u op zoek naar een gezellig en betaalbaar groepshuis voor uw schoolkamp op de Veluwe, gelegen in een prachtige omgeving in de provincie Gelderland?  In het Gelderse dorpje Voorthuizen vindt u Recreatiepark Costa del Zeumeren. Onze groepshuizen en ook onze groepstentenkampementen staan bijna pal aan de recreatieplas Zeumeren. Hierdoor is Costa Del Zeumeren zeer geschikt voor groepen die genieten willen van het water en de vele activiteiten die wij bieden. Recreatiepark Costa del Zeumeren ligt dus bijna direct aan de recreatieplas Zeumeren. Recreatiepark Costa Del Zeumeren is met meerdere vakantieverblijven de ideale plek voor uw schoolkamp of andere groeps samenstelling.

 

De Eik en de Beuk, het Woelige nest, het kippenhok, De Vlinder en de Libelle en het kampeerveld in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen.

 

Groepsaccommodaties Costa Del Zeumeren heeft voor elk gezelschap een accommodatie.  U kunt zelfs met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw schoolkamp houden. Vraag ook naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van maaltijdenverzorging. Geen gesleep met boodschappen, geen uren in de keuken staan en geen afwas!

Schoolkamp, schoolkamp Voorthuizen, schoolkamp op de Veluwe, schoolkamp aan het water, wakeboardkamp, basiskamp, kampweekend, kampweek, groepskamp, kamperen met een groep, kamperen met een groep, survivalkamp, survival schoolreisje, survival schoolkamp, xperience kamp, xperience schoolkamp, groepskamp, groepskamperen, waterskikamp met een groep waterskikamp, waterskiën met een groep, berdrijfsuitjes, survivalweekend, kampweek, sportkampweekend, voetbalkamp, familieweekend op de Veluwe,familiedag Zeumeren, familieweekend Gelderland, familieweekend Voorthuizen, familieweekend Zeumeren, sportkamp, sportkampweek, groepskamperen aan het water, groepskamperen aan recreatieplas, kamperen met een groep, jongerencamping Costa del Zeumeren, groepskamperen op Zeumeren, Groepskamperen gaan kamperen gaankamperen.nl gaan kamperen gaan kamperen gaan kamperen gaan kamperen gaan kamperen we gaan op kamp we gaan op kamp we gaan op kamp we gaan op kamp in Voorthuizen kinder vakantieweken kinder vakantieweken kindervakantieweken kindervakantieweken op de veluwe kindervakantieweken in gelderland

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen