Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Gaan kamperen Costa del Zeumeren schoolkamp Voorthuizen

Leuke schoolkamp locatie Voorthuizen Costa del Zeumeren, leuke kamp locatie Voorthuizen Costa del Zeumeren, Goedkope kamp locatie voor groepen in Voorthuizen aan recreatieplas te Voorthuizen, Kamperen met een groep bij Costa del Zeumeren Voorthuizen, Tentenkamp het Woelige nest met 30 tot 80 slaapplaatsen bij Costa del Zeumeren nabij recreatiegebied Voorthuizen, Gelderland tentenkamp het Kippenhok met 30 slaapplaatsen bij Costa del Zeumeren nabij recreatiegebied Voorthuizen, Compleet ingerichte tent te huur bij camping Costa del Zeumeren op de Veluwe voor feest bedrijfsuitje catering activiteiten en overnachting mogelijk, Leuke activiteiten met barbecue warm buffet bij Costa del Zeumeren Voorthuizen, familie weekend bij Costa del Zeumeren Voorthuizen

Met je school op kamp op de Veluwe Gelderland

Lekker op schoolkamp met groep 8 op de Veluwe

Met z'n allen op schoolkamp bij Groepsaccommodaties Costa Del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. Een prima idee! Zon, water, vlotvaren. zeskamp, frietjes en barbecue!

Op schoolkamp in Voorthuizen op de Veluwe

Bent U op zoek naar een gezellig groepshuis voor uw schoolkamp met groep 8 op de Veluwe in Gelderland. Een prachtige omgeving voor uw schoolkamp kampweek op de Veluwe in de provincie Gelderland? In het Geldersche dorpje Voorthuizen vindt U Camping Costa Del Zeumeren Groepsaccommodaties Zeumeren, liggend aan de recreatieplas Zeumeren. Hierdoor is Camping Costa Del Zeumeren Groepsaccommodaties Zeumeren erg geschikt voor groepen die genieten willen van zwemwater en de vele activiteiten die wij bieden. Camping Costa Del Zeumeren en Groepsaccommodaties Costa Del Zeumeren liggen dus direct aan de recreatieplas Zeumeren. Costa Del Zeumeren is met zes vakantieverblijven de ideale plek voor uw schoolkamp kampweek familieweekend personeelsuitje sportkamp en andere groepssamenstelling.

De Eik en de Beuk, groepskamperen Het Woelige nest en  het Kippenhok en het kampeerveld op Costa Del Zeumeren in Gelderland op de Veluwe zijn bijzonder geschikt voor grote en kleine groepen. De ideale plek voor uw schoolkampweek.

Schoolkamp locatie Costa Del Zeumeren heeft voor elk gezelschap een accommodatie.

De Vlinder en De Libelle zijn onze Trekkershutten Plus op camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland.

Trekkershutten Plus in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland zijn ideale verblijfsaccommodaties voor de wandelaar en de fietser. Niet teveel meesjouwen en na een lange fietstocht zo je bedje in stappen. Onze Trekkershutten in Voorthuizen zijn voorzien van goede bedden met prima matrassen, een keukenblok met warm en koud stromend water, een koelkast, een koffiezetter, een waterkoker, een kachel en een leuke hoekbank met tafel. Er is een keurig sanitair gebouw. Onze Trekkershutten staan op steenworp afstand van de recreatieplas Zeumeren en de waterskibaan van Leisureland zijn op loopafstand. Met de fiets of te voet bent U vanaf onze camping binnen enkele ogenblikken in de Veluwse bossen. Onze trekkershutten zijn netjes schoon, zijn knus ingericht en staan op een mooi plekje zo vlak bij het recreatiegebied in Voorthuizen. Maar onze Trekkershutten Plus in Voorthuizen op de Veluwe zijn ook zeer geschikt voor de leiding van uw schoolkamp of de kookploeg.

Trekkershutten Plus op camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland. Trekkershutten de Vlinder en de Libelle op camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland. Trekkershutten in Voorthuizen bij Barneveld op de Veluwe in Gelderland. De Vlinder en de Libelle twee superleuke Trekkershutten in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland op camping Costa del Zeumeren. Twee trekkershutten aan de recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland tegenover de stranden van Leisurelands en de waterskibaan. Wilt u verblijven in een leuke trekkershut op de Veluwe in Gelderland kijk dan op onze website www.costadelzeumeren.nl

 

 

 

 

 

 

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen