Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Activiteiten

Costa del Zeumeren voorziet niet alleen in het verhuren van Groepsaccommodaties op de Veluwe. Ook verschillende en sportieve activiteiten, complete maaltijden, huisgemaakte barbecues en warme buffetten kunnen wij voor u verzorgen.

Van een bedrijfsuitje tot een familie- en kinderfeestje en van een verjaardag of familiedag  tot een bruiloftsfeest. Costa del Zeumeren bied u verschillende mogelijkheden met de leukste activiteiten. En dit alles vindt plaats op een uitdagend landelijk terrein, pal gelegen aan het prachtige recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. De activiteiten kunnen geboekt worden inclusief gebruik van de verblijfs-accommodaties. U kunt gebruik maken van onze grote partytent van 10 x 10 m of van de kleinere partytent van 12 x 6 m. Onze partytenten zijn compleet ingericht voor 30 tot 100 personen en u kunt gebruik maken van onze uitstekend verzorgde barbecue's en/ of buffetten. Vraag naar de mogelijkheden. Wij sturen u graag de uitgebreide informatie van mogelijkheden en tarieven per mail.

Meer informatie

Ga naar één van de pagina's voor specifieke informatie over bedrijfsuitjesverjaardagbruiloft of andere gelegenheidkinderfeestje of outdoor en advertenture.

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen