Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren op een unieke locatie ? Costa del Zeumeren bied u de ruimte. Desgewenst verzorgen wij uw volledige verjaardag.

Op verzoek geven we u graag meer informatie over de verschillende arrangementen. Zowel sportief als recreatief.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. 

Locatiehuur

Onze accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor het vieren van uw verjaardag of familieweekend. Ook is het mogelijk om onze huizen en de grote partytent op basis van zelfverzorging te huren. Dit dan wel inclusief minimum 2 nachten verblijf. Onze accommodaties zijn alleen per dag of dagdeel te huur inclusief complete verzorging: Barbecue, buffetten, koffie, thee, eventuele activiteiten en drankenpakket. Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verjaardag of ander feest.

Informeer naar de mogelijkheden van het huren van onze grote ingerichte Partytent. Een leuke locatie aan recreatiegebied Zeumeren voor uw verjaardags- en/ of -bedrijfsfeest en familie-uitje. Compleet met activiteiten, barbecue en drankjes. Veel ruimte voor sport en spel ! Echte een schitterende plek om samen te komen met collega, vrienden en familie.

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen