Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren op een unieke locatie? Costa del Zeumeren bied u de ruimte. Desgewenst verzorgen wij uw volledige verjaardag.

In één van onze accommodaties voorzien wij u en uw gasten graag van de nodige hapjes en drankjes. Op verzoek geven we u graag meer informatie over de verschillende arrangementen: Zo hebben wij drie avond-arrangementen, twee dagdeel-arrangementen of een avond- of dagdeel-arrangement gecombineerd met één of meerdere activiteiten. Zowel sportief als recreatief.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. 

Locatiehuur

Onze accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor het vieren van uw verjaardag of familiedag. Van 30 november tot 1 maart is het ook mogelijk om onze zalen en de grote partytent op basis van zelfverzorging te huren. Van 1 maart tot 31 oktober zijn onze accommodaties alleen te huur inclusief overnachting en complete verzorging: Barbecue, buffetten,koffie, thee, eventuele activiteiten en drankenpakket. Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verjaardag of ander feest.

 

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen