Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren op een unieke locatie ? Costa del Zeumeren bied u de ruimte. Desgewenst verzorgen wij uw verjaardag inclusief koffie-tafel met gebak of boeren cake. Ook kunnen wij voor u een zéér complete barbecue-maaltijd of warm buffet verzorgen. Tevens leveren wij voor de kindertjes een mooi springkussen, een sukerspin machi2e en een popcorn-apparaat. Voor de grotere kinderen en de volwassenen kunnen wij op uw verzoek om het hoekje bij de recreatieplas een reuze stormbaan opzetten. Een wandeling rondom de plas Zeumeren duurt omgeveer 5--60 minuten. En u kunt dan een tussenstop maken op het strand met speeltoestellen en fitness-apparatuur. Wij bieden ook verschillende zeskamp-pakketten aan voor een gezellig samenzijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Op verzoek geven we u graag meer informatie over de verschillende arrangementen. Zowel sportief als recreatief met een compleet verzorgde maaltijdenverzorging.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor ieder budget. 

Locatiehuur

Onze accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor het vieren van uw verjaardag of familieweekend. Ook is het mogelijk om  de grote partytent op basis van zelfverzorging te huren. Dit dan wel inclusief minimum 2 nachten verblijf. Onze accommodaties zijn alleen per dag of dagdeel te huur inclusief complete verzorging: Barbecue, buffetten, koffie, thee, eventuele activiteiten en drankenpakket. Vraag naar de mogelijkheden. Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verjaardag of ander feest.

Informeer naar de mogelijkheden van het huren van onze grote ingerichte Partytent. Een leuke locatie aan recreatiegebied Zeumeren voor uw verjaardags- en/ of -bedrijfsfeest , familie-uitje, motortreffen, kerlelijk weekend of anders. Compleet met activiteiten, barbecue en drankjes. Veel ruimte voor sport en spel ! Echte een schitterende plek om samen te komen met collega's, vrienden en familie.

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen