Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Over Costa Del Zeumeren

Familie Cozijnsen heet u van harte welkom op Costa Del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. Met onze groepsaccommodaties en kampeermogelijkheden op de Veluwe Gelderland, kunnen we u de perfecte ruimte bieden voor een uitstekend verblijf voor uw familieweekend, uw sport of schoolkampweek(end), uw jeugdkampweek(end), uw bedrijfsuitje of reünie, een heus bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of een andere groepssamenstelling. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van complete maaltijdenverzorging voor groepen, een heerlijke barbecue, al dan niet in combinatie met leuke activiteiten. Costa Del Zeumeren neemt u graag alle zorgen rondom het kampgebeuren uit handen. Graag bespreken wij met u uw wensen en verwachtingen tijdens een geheel vrijblijvende bezichtiging en onder het genot van een kopje koffie of thee. Graag tot horens!

Costa del Zeumeren

De 11 leden van de familie Cozijnsen zijn de bekende gezichten achter Costa del Zeumeren. De verschillende groepsaccommodaties op het terrein bieden al jaar en dag een uitstekend verblijf voor vaste groepen. Sommige scholen komen al meer dan 20 jaar bij ons! Maar ook steeds meer nieuwe verenigingen, scholen, families en bedrijven vinden hun weg naar het centraal gelegen Costa del Zeumeren. Vanuit deze unieke plek bent u op de fiets, te voet of met de auto binnen niet al te lange tijd op de mooiste plaatsen van de Veluwe. Vooral de gemoedelijke dorpen Voorthuizen, Barneveld, Kootwijk, Putten, Garderen en Speuld zijn erg geliefd bij onze vakantiegasten.

inner image

Accommodaties

Onze Groepsaccomodaties De Beuk en De Eik, de twee tentenkampementen Het Kippenhok en Het Woelige Nest, De beide trekkershutten De Vlinder en De Libelle zijn voorzien van alle gemakken.  Sinds 2015 is Het Steenuiltje geopend: Een gezellige eetcafé annex snackbar in  jaren 60-70 stijl waar u als gast tijdens het seizoen terecht kunt voor een hapje en een drankje. Door het ruime overdekte en verwarmde terras aan Het Steenuiltje, kunnen we hier gezelschappen tot 65 personen herbergen. Voor een verjaardagsfeestje, een personeelsuitje, een familiedag, jubileum, vergadering, cursus of andere gelegenheid is Het Steenuiltje een leuke locatie. Het Steenuiltje kunt u ook bespreken voor een klein gezelschap. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Recreatiegebied Zeumeren

Costa Del Zeumeren bevindt zich direct naast de recreatieplas Zeumeren ( Leisure Lands). Met het water aangrenzend en de strandjes op loopafstand is het heerlijk vertoeven in de Groepsaccomodaties van Costa Del Zeumeren in Voorthuizen. In en om het recreatiegebied is er altijd wat te doen. Onze gasten genieten van de rust, ruimte en vrijheid die het gebied hen bied. Daarnaast kunt u er waterskiën, vlotvaren en kanovaren. Zoekt u een leuke activiteit voor uw groep? Wij verzorgen uw activiteit graag!  Zo kunt u denken aan boogschieten, vlotvaren, bamboetoren bouwen, gekke fietsen-race, verschillende zeskamp-pakketten, mountainbiken met als afsluiting een heerlijk barbecue of warm/ koud buffet met een lekker drankje.

Ook in 2017 Highland Games met aansluitend een heerlijke barbecue met een drankje voor uw bedrijfsuitje, familiedag, reünie of anders.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem contact met ons op en wij informeren u graag.
Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen