Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Leuk Plekje op de Veluwe Zeumeren

Familie Cozijnsen heet u van harte welkom op Costa Del Zeumeren met groepsaccommodaties aan de recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. Met onze groepsaccommodaties en groepskampeermogelijkheden op de Veluwe Gelderland, kunnen we u de perfecte ruimte bieden voor een uitstekend verblijf voor uw familieweekend, uw sport of schoolkampweek(end), uw jeugdkampweek(end), uw bedrijfsuitje of reünie, of zelfs een heus bruiloftsfeest. Ook uw verjaardagsfeest of een andere groepssamenstelling wordt op Costa del Zeumeren zeker een succes. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van complete maaltijdenverzorging voor groepen, een heerlijke barbecue, al dan niet in combinatie met leuke activiteiten. Costa Del Zeumeren neemt u graag alle zorgen rondom het kampgebeuren uit handen. Graag bespreken wij met u uw wensen en verwachtingen tijdens een geheel vrijblijvende bezichtiging en onder het genot van een kopje koffie of thee. Graag tot horens!

Costa del Zeumeren met groepshuizen gelegen aan een prachtig recreatiegebied in Voorthuizen onder de rook van Barneveld

De inmiddels uit 15 leden bestaande familie Cozijnsen zijn de bekende gezichten achter Costa del Zeumeren. De verschillende groepsaccommodaties op het terrein bieden al jaar en dag een uitstekend verblijf voor vaste groepen. Sommige scholen komen al meer dan 25 jaar bij ons! Maar ook steeds meer nieuwe verenigingen, scholen, families en bedrijven vinden hun weg naar het centraal gelegen Costa del Zeumeren. Vanuit deze unieke plek bent u op de fiets, te voet of met de auto binnen niet al te lange tijd op de mooiste plekjes op de Veluwe. Vooral de gemoedelijke dorpen Voorthuizen, Barneveld, Kootwijk, Putten, Garderen en Speuld zijn erg geliefd bij onze vakantiegasten.

inner image

Accommodaties

Onze Groepsaccomodaties De Beuk en De Eik, de twee tentenkampementen Het Kippenhok en Het Woelige Nest, De beide trekkershutten De Vlinder en De Libelle zijn voorzien van alle gemakken.  

Recreatiegebied Zeumeren

Costa Del Zeumeren bevindt zich direct pal aan recreatiegebied Zeumeren ( Leisure Lands). Met het water aangrenzend en de strandjes op loopafstand is het heerlijk vertoeven in de Groepsaccomodaties van Costa Del Zeumeren in Voorthuizen. In en om het recreatiegebied is er altijd wat te doen. Onze gasten genieten van de rust, ruimte en vrijheid die het gebied hen bied. Daarnaast kunt u waterskiën aan de overkant. Schateiland Zeumeren voor de kleintjes vind u ook aan de overkant van de plas.

Zoekt u een leuke activiteit voor uw groep? Ook op ons eigen park verzorgen wij uw activiteiten graag!  Zo kunt u denken aan boogschieten, vlotvaren, bamboetoren bouwen, gekke fietsen-race, verschillende zeskamp-pakketten, mountainbiken met als afsluiting een heerlijk barbecue of warm/ koud buffet met een lekker drankje.

Ook in 2018 Waterski, Highland Games, zeskamp en vlotten bouwen met aansluitend een heerlijke barbecue met een drankje voor uw bedrijfsuitje, familiedag, reünie of anders.

Helaas, op ons terrein zijn studentenverenigingen, disputen, voetbalgroepen in de leeftijd vanaf 16 jaar en ouder niet welkom.

Onze accommodaites zijn zéér geschikt voor uw schoolkamp, kerk kamp, jeugdvereniging, familieweekend , vriendenweekend, studieverenigingen en introductieweken van scholen en sportverenigingen en voetbalgroepen met jeugd en volwassen begeleiding zijn natuurlijk in overleg altijd welkom.

Meer informatie hierover: Mail ons met uw wensen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem contact met ons op en wij informeren u graag.

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen