Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Bruiloften en gelegenheden

Is buiten trouwen jullie ultieme wensen? Of bent u op zoek naar een unieke landelijk gelegen locatie nabij het water? Costa del Zeumeren is de ultieme locatie voor uw bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Voor een all in prijs verzorgen wij voor u de gehele middag of avond. Compleet met hapjes en drankjes en zelfs de muziek. Desgewenst met overnachting in een romantische trekkershut.

Geheel naar uw wensen en ideeën helpen wij U graag om van uw feest een heerlijke onbezorgde dag te maken. Wij regelen echt alles. Vanaf de aankomst van uw gasten met koffie/ thee en feestelijk gebak, alle lekkere warme en koude hapjes, de drankjes, de muziek die U zelf heeft uitgezocht, tot het laatste bakje koffie en verrassings-hapje.  De gastvrouw en haar team staan geheel voor U klaar om er een onvergetelijke avond/dag/nacht van te maken. 

Voor uw bruiloftsfeest of ander feest kunt U contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak met U om uw wensen te bespreken en wij kunnen U dan laten zien wat bij ons de mogelijkheden zijn. Desgewenst stellen wij op basis van uw wensen een op maat gemaakte offerte op. 

 

 


 
Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen