Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Kinderfeestjes

Er is er één jarig, hoera, hoera... Kom met je vriendjes of vriendinnetjes je verjaardagsfeest(je) vieren op camping Costa del Zeumeren in de Feesttent. Overnachten is mogelijk. Heel gezellig, slapen in tweepersoons tentjes en een feest in de Feesttent. Wij zorgen voor een heerlijke barbecue en het kampvuur gaat aan! Vraag naar onze tarieven.

Er is bij ons een mogelijkheid om je verjaardag te vieren en eventueel een nachtje te verblijven in groepstent Het Kippenhok met slaaptentjes op Costa del Zeumeren:

Bij aankomst op ons park staat er een smakelijke snackmaaltijd klaar. Deze bestaat uit een frisdrankje, patat, frikandel of kroket en saus. De friet wordt uitgeserveerd in bakjes. Liever met de handjes eten? Dan kies je voor tafelfriet. 

Vervolgens wordt er een start gemaakt met de activiteiten. Het team van Costa del Zeumeren organiseert een zeskamp met activiteiten die van tevoren zorgvuldig zijn samengesteld. Ook kunnen er vlotten gebouwd worden. En er is een mogelijkheid om een kleine of een grote stormbaan te huren tijdens je verblijf. Heerlijk met je vrienden op de stormbaan klauteren. Vraag naar de mogelijkheden!

Na de activiteiten is er nog een heerlijk glas frisdrank met chips en het programma wordt afgesloten. Voor de jarige er er een leuk cadeautje. 

Prijzen en reserveren

Prijs vanaf € 17,95 per kind (uitgaande van minimaal 10 personen). Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur. Er dient minimaal één volwassene als begeleider aanwezig te zijn. Kijk voor de tarieven voor overnachting in Het Kippenhok op de website.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met ons op. 

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen