Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Kinderfeestjes

Er is er één jarig, hoera, hoera... Kom met je vriendjes of vriendinnetjes je verjaardagsfeest(je) vieren op camping Costa del Zeumeren in de Feesttent. Een nachtje slapen is mogelijk. Heel gezellig, slapen in tweepersoons tentjes en een feestje in de Feesttent. Wij zorgen voor een heerlijke barbecue en het kampvuur gaat aan! Vraag naar onze tarieven.

Bij aankomst op ons park wordt er een drankje genuttigd en er wordt uitgelegd welke activiteiten jou te wachten staan.

Vervolgens wordt er een start gemaakt met deze activiteiten. Je kunt een zeskamppakket mèt of zonder begeleiding boeken. Tevens is er de mogelijkheid om een kleine of een grote stormbaan te huren tijdens je verblijf. Heerlijk met je vrienden op de stormbaan klauteren. Vraag naar de mogelijkheden!

Na de activiteiten staat de barbecue klaar en is er staat een grote kan limonade klaar voor de dorstigen. Voor de jarige job is er een leuk cadeautje en op de afgesproken tijd gaat u heerlijk voldaan huiswaarts.

Prijzen en reserveren

Prijs vanaf € 21,95 per kind (uitgaande van minimaal 12 personen). Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur. Er dient minimaal één volwassene als begeleider aanwezig te zijn. Kijk voor de tarieven voor overnachting in Het Kippenhok op de website.

Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met ons op. 

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen