Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Ligging

Costa del Zeumeren is gelegen in Voorthuizen (Gelderland). Midden op de Veluwe. De extra meerwaarde die Costa del Zeumeren te bieden heeft, is de ligging naast het recreatiegebied Zeumeren: De ultieme basis voor iedere vakantie voor kleinere en grotere groepen. Op het recreatiegebied van Leisurelands is sinds 2014 een heuse Waterskibaan. In de zomer zijn er diverse wateractiviteiten te doen. Zoals vlotvaren en kanovaren. En tijdens de sponsbroekenrace heerlijk het water in rennen om de sponsen te vullen met water. En pootje baaien of naar de strandjes.

Voorthuizen

Costa del Zeumeren is gelegen aan de rand van Voorthuizen op de Veluwe. Groepsaccommodatie en camping Costa Del Zeumeren ligt nabij de snelweg A1 en tussen Apeldoorn en Amersfoort. Voorthuizen is een bruisend dorp in de gemeente Barneveld en in de provincie Gelderland. Het recreatiegebied biedt alle faciliteiten voor ongelimiteerd vakantieplezier voor kleinere en grotere groepen. Niet voor niets trekken ieder jaar duizenden mensen naar Voorthuizen. 

inner image

Direct naast Costa del Zeumeren is het recreatiegebied Zeumeren gelegen. Wilt u met uw groep op een vaste plaats met vele mogelijkheden verblijven? Dan biedt Costa del Zeumeren deze mogelijkheid. 

In de buurt

Zoekt u een leuke activiteit in de omgeving van Voorthuizen? Wij beschikken over de informatie voor de leukste uitjes in de buurt van onze Groepsaccomodaties op de Veluwe. neem voor meer informatie contact met ons op. 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen