Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Catering op Costa del Zeumeren

Uw verblijf op Costa Del Zeumeren is pas compleet als u ervoor kiest uw maaltijden door ons te laten verzorgen. Wij verzorgen dan alle maaltijden èn de activiteiten. Al onze verblijfsaccommodaties zijn ingericht met een keuken compleet met inventaris. Maar wat is het heerlijk om zelf géén boodschappen te doen, niet uren in de keuken te hoeven staan en zelfs geen activiteiten te hoeven regelen. U als leiding/ organisatoren geniet dan nog meer van een heerlijk verblijf op Costa Del Zeumeren en u ervaart dan ook hèt ultieme vakantiegevoel. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Accommodaties, inclusief maaldtijdverzorging

Indien gewenst verzorgen wij het onbijt, de lunch en bereiden wij voor u heerlijke, verse maaltijden. Onze catering is uitstekend en wij nemen alle zorgen rond het eten en drinken uit handen. De mogelijkheden voor het eten en drinken zijn breed. 

Vraag naar de mogelijkheden. 

Barbecue & Buffetten

Barbecue's  en Buffetten op Costa del Zeumeren? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen uw complete barbecue of buffet en leveren deze aan uw accommodatie. Elke barbecue is inclusief gasbarbecue, stokbroden en kruidenboter, sauzen, vijf soorten salades, waaronder een heerlijke frisse fruitsalade, borden, RVS bestek en servetten. De buffetten kunnen warm en koud geleverd worden. De afwas word voor u gedaan.

Vraag naar de prijzen van onze heerlijke slagers- barbecue's en buffetten .

Reserveren

Voor alle catering geldt: minimum afname voor 10 personen. Reserveer de catering voor uw verblijf uiterlijk acht weken voor aankomst. Neem voor informatie en reserveren contact met ons op via info@costadelzeumeren.nl of 0342 472 640 of 06-20421106

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen