Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Bedrijfsuitjes

U zoekt een unieke locatie voor een sportieve dag met personeel of collega's of met familie of vrienden? Costa del Zeumeren bied u fantastische mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Met een enthousiast team van ervaren medewerkers werken we een uitdagend en sportief programma uit. Desgewenst wordt de dag afgesloten met een barbecue of feest. We geven hieronder enkele mogelijkheden weer.

Water Sensation

Een spetterend spektakel met 2 leuke wateractiviteiten! Je gaat met 2 teams het water op met het kayakpolo: wie krijgt de bal in het ‘doel’ van de tegenpartij? Natuurlijk krijg je eerst wat tips om de kayak te laten drijven, daarna gaat het spel van start. Bij het vlotvaren komt alles aan op het bouwen en het laten drijven van het vlot zonder dat deze uit elkaar valt. Wie bouwt als eerste een stevig vlot en haalt dan zonder nat pak de overkant. Op onze locatie is gelegenheid om op te frissen of te douchen. Daarna lekker barbecuen met z’n allen en stoere verhalen uitwisselen bij een knapperend kampvuurtje. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: € 27,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 20
Duur: 2 uur

Basic Outdoor

Weet je niet zeker wat je moet kiezen? Met Basic Outdoor beleef je enkele van onze meest gekozen activiteiten. In 2 uur maak je kennis met handboogschieten, teambuilding oefeningen en outdoor actie. Een compleet pakket voor een scherpe prijs! Onze instructeurs leggen op ons terrein ‘Costa del Zeumeren’ alle activiteiten uit en letten op de veiligheid. Heb je honger gekregen na alle oefeningen? Wij verzorgen met plezier de lunch of barbecue, vraag naar de mogelijkheden. Ben je op zoek naar andere activiteiten? Ontdek wat Costa del Zeumeren nog meer te bieden heeft!

Prijs: € 27,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 20
Duur: 2 uur

Veluwe Games Event

Een parodie van de Highland Games op de Veluwe! Het stoere werk van de Highland Games maar dán net even iets anders! Touwtrekken, boomstam zagen, spijkerslaan en kruisboogschieten! Het echte werk voor stoere mannen en vrouwen! Je wordt ontvangen op ons terrein in Voorthuizen met koffie en een Veluwse lekkernij! Er volgt een instructie door één van onze instructeurs waarbij het programma besproken wordt. Door middel van een spel worden vervolgens de teams samengesteld. Dan gaat het echte werk beginnen! Boomstam slepen en zagen, spijkerslaan, touwtrekken, kruisboogschieten en hoefijzerwerpen. Laat je spieren maar eens werken maar ook tactiek en behendigheid komen van pas. Aan het einde van de activiteiten kun je lekker bijkomen van de inspanning en gezellig napraten bij de barbecue. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: € 23,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 20
Duur: 1,5 uur

Building Together

Als team sta je voor een dilemma: je moet naar de overkant maar het ravijn is diep! Hoe los je dit samen op zonder dat het mis gaat? En als het gelukt is, ben je dan in staat om als team het fort te veroveren met een zelfgemaakte katapult? Je wordt ontvangen op ons terrein in Voorthuizen met koffie en een Veluwse lekkernij! Er volgt een instructie door één van onze instructeurs waarbij het programma besproken wordt. Door middel van een leuk spel worden de groepen ingedeeld en gaat het bouwen beginnen. Maak met elkaar een touwbrug zodat iedereen veilig aan de overkant komt. Maar pas op want het ravijn is diep. Veiligheid en stevigheid zijn essentieel. Met het katapult bouwen gaan de teams tegen elkaar strijden: wie bouwt de beste katapult en wie schiet het verst? Aan het einde van de activiteiten kun je gezellig napraten bij een heerlijke barbecue. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs: € 27,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 20
Duur: 2 uur

Robin Hood

Kun jij je meten met Robin Hood? Weet jij hoe goed je de roos kunt raken? En met welk oog moet je eigenlijk kijken? Met het handboogschieten leer je doelgericht schieten! Je wordt ontvangen op ons terrein in Voorthuizen met koffie en een Veluwse lekkernij! Er volgt een instructie door één van onze instructeurs waarbij het programma besproken wordt. Hierna volgen de schietsessies. In ca. 2,5 uur maak je kennis met de wapens: handboog, kruisboog en buks. Je leert om doeltreffend te schieten en natuurlijk de meeste punten te scoren. Ook de wijze waarop met het wapen omgegaan moet worden komt uitgebreid aan de orde. De veiligheid staat voorop bij deze sport! Aan het einde van de activiteiten kun je gezellig napraten bij een gezellige barbecue. Kijk bij opties voor de mogelijkheden.

Prijs: € 33,75 p.p.
Minimum aantal deelnemers: 20
Duur: 2,5 uur 

Zeskamp

Naast de bovengenoemende mogelijkheden kunnen wij voor u ook een  zeskamp samenstellen. 

Zeskamp-pakket  vanaf  € 165,00 voor gezelschappen van tot 35 personen.

Zeskamp-pakket vanaf  €  250,00 voor gezelschappen van 35- 80 personen.

Ervaren begeleiding per man per uur  € 42,50.

Voor groter gezelschap dan 35 personen heeft u 2 of 3 man begeleiding nodig.

Prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Costa del Zeumeren te bieden heeft? Wilt u een programma op maat? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen