Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Bedrijfsuitjes

U zoekt een unieke locatie voor een sportieve dag met personeel of collega's of met familie of vrienden ? Een mooie locatie waar overnachting ook tot de mogelijkheid behoord. Costa del Zeumeren biedt u fantastische mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Desgewenst wordt de dag afgesloten met een barbecue en een drankje. We geven hieronder enkele mogelijkheden weer.

Zeskamp pakketten

Costa del Zeumeren heeft pakketten samengesteld exclusief begeleiding op basis van de volgende groepsgroottes:

-  Activiteiten voor 25-35 personen

-  Activiteiten voor 35 tot 50 personen

-  Activiteiten voor 50 tot 80 personen

Een actief pakket voor een leuk teambuilding gebeuren. Bij zeskampspelen wordt gespeeld in teams. Bij elk spel spelen meerdere teams tegen elkaar. Teams van 4-10 personen of in overleg.

Helaas is er door personeels tekort in de activiteiten branche op dit moment géén begeleiding. Wel bieden wij leuke zeskamp pakketten, springkussens en stormbanen aan. De zeskamp artikelen worden bij uw groepshuis afgeleverd. De stormbanen en springkussens, etc, worden opgebouwd en afgebroken met hulp van een aantal van uw eigen mensen. 

Een heerlijke barbecue of warm buffet wordt op uw verzoek geregeld.Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Costa del Zeumeren te bieden heeft? Wilt u een programma op maat? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen