Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Bedrijfsuitjes

U zoekt een unieke locatie voor een sportieve dag met personeel of collega's of met familie of vrienden ? Een mooie locatie waar overnachting ook tot een mogelijkheid behoord. Costa del Zeumeren biedt u fantastische mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Met een enthousiast team van ervaren medewerkers werken we een uitdagend en sportief programma uit. Desgewenst wordt de dag afgesloten met een barbecue en een drankje. We geven hieronder enkele mogelijkheden weer.

Zeskamp pakketten

Costa del Zeumeren heeft pakketten samengesteld exclusief begeleiding op basis van groepsgroottes. We hebben de volgende groepsgrootes samengesteld:

-  Met ongeveer 25-35 personen

-  Met ongeveer 40 tot 50 personen

-  Met ongeveer 60 tot 75 personen

Een actief pakket voor een leuk teambuilding gebeuren. Bij zeskampspelen wordt gespeeld in teams. Bij elk spel spelen 2 teams tegen elkaar. Teams van 4-6 personen.

Zeskamp Aktief tot 35 personen: € 185,00. Een actief zeskamp pakket voor een leuk teambuilding gebeuren. 

2 Sponsbroeken -  2 funslang- 2 Vliegende tapijt -  2 brancard- 2 x 3 persoons springzak-  2 skilopen 2 personen -  5 Pionnen -  1 Stopwatch Borg- € 50,00

Duur 1,5 uur

Zeskamp Middel  tot 50 personen € 265,00: Een  actief zeskamppakket. Sjoelbak 5 meter - Mega Jenga - Mega Mikado - Stokkenvangen - Blikgooien - Dartbord XL - Haakse Sjoelbak - Vier op rij XL

Duur 1,5 - 2 uur

Nieuw in Voorthuizen! De Boeren Escape Room.

Het mysterie op de boerderij. Binnen in de hooimijt voel je de sfeer van het boer'n leven. Weet jij het probleem van de knecht, die een ernstig ongeluk heeft gehad, op te lossen? Gebruik je zintuigen en je hebt een uur de tijd om het mysterie op te lossen en om te ontsnappen. De Boeren Escape Room is met minimum 6 en met maximum 12 personen te boeken. De Boeren Escape Room is rolstoel toegankelijk. Kosten voor de Escape Room zijn: € 15,00 p.p. Ook leuk te combineren met een foto maken in Veluwse klederdracht. Heerlijke lachsalvo's bij het passen en omkleden. Geopend maandag t/m donderdag van 10.00 tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Wij hebben een arrangement gemaakt voor een bezoek aan de Escape Room en een complete barbecue of Buffet  inclusief drankjes op Costa del Zeumeren.

Wij verwachten u op de afgesproken tijd op Costa del Zeumeren voor een heerlijk bakje koffie of thee met boerencake. Dan volgt een uitleg voor het verder verloop van het arrangement met het bezoek aan de Escape Room en op de afgesproken tijd verwachten wij u weer op Costa del Zeumeren voor een niet te versmaden complete barbecue of buffet. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben al een arrangement voor een gezelschap vanaf 12 personen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Costa del Zeumeren te bieden heeft? Wilt u een programma op maat? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen