Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Betaalbare Groepsaccommodaties voor jeugd

Costa de Zeumeren in Voorthuizen. Betaalbare groepsaccommodaties op de Veluwe. Prachtig gelegen aan de recreatieplas Zeumeren en pal aan de weilanden met koeien en paarden. In Gelderland Voorthuizen.

 

Direct naast Groepsaccommodaties en camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren met Schateiland Zeumeren. De mooie ligging aan het recreatiegebied met de plas is voor onze gasten ideaal. Het grootste deel van het jaar  kunt u hier heerlijk genieten in en rondom het water op dit mooie natuurgebied op de Veluwe in Gelderland. Camping en Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren beschikt over twee groepsaccommodaties. De Eik met 56 slaapplaatsen en De Beuk met 20 slaapplaatsen. Verder kunt u bij ons met uw groep kamperen bijna pal aan recreatiegebied  Zeumeren. Er zijn  twee groepstenten-kampementen. 't Woelige nest met 25 tot 60 slaapplaatsen en 't Kippenhok met 25 slaapplaatsen. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp, sportkamp, scholen, reünie, familie, familiefeest, familiedag, bedrijfsuitje of een andere samenstelling. Beide Groepstenten-kampementen hebben een grote verblijf- en keuken tent. Rondom de groepstenten staan één-, twee-, vier- of acht-persoons wind en waterdichte slaaptentjes met infatabel matrassen. En er is plenty ruimte op de speelweiden op het recreatiegebied.

Onze groepsaccommodaties in Voorthuizen zijn ook bijzonder geschikt voor uw personeelsuitje of familieuitje. Ook kunt u natuurlijk als kleine groep bij Costa del Zeumeren bij ons verblijven. Dit kan al met 10 personen in onze trekkershutten De Vlinder en De Libelle. Twee hele gezellige houten huisjes met goede bedden, een keukenblok met warm en koud water met koelkast en een compleet keukeninventaris met een gezellig zitje. Bij wat minder weer zetten wij een partytent met verlichting en biertafels bij de trekkershutten om zo toch nog samen te kunnen genieten. Ook zijn er nog twee 4 persoons Snurkhutten op Costa del Zeumeren. Even lekker uitrusten na een lange fietstocht of wandeling. Prima bedden en voorzieningen, douches en toiletten. 

Schoolkamp jeugdkamp jeugdweekend kerkkamp kampweek jeugdherberg jongerencamping voetbalkamp volleybalkamp korfbalkamp danskamp familieweekend familiedag zwemkamp  jongerenkamp jongerencamping jongeren camping groepskamperen kamperen met een groep we gaan op kamp gaan kamperen Alpha cursus  Alpha weekend jeugdcamping camping voor jongeren waterskiën op Zeumeren waterski Zeumeren Costa del Zeumeren camping aan het water- Camping Costa del Zeumeren gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen nabij Barneveld- Groepskamperen aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- Kamperen met een groep pal  aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- 't Woelige nest groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen- 't Kippenhok groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen Groepskamperen aan recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen