Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor 24 personen aan een prachtig recreatiegebied  in Gelderland? In het Geldersche dorpje Voorthuizen op de Veluwe ligt camping en groepsaccommodaties Costa del Zeumeren waar u  deze groepsaccommodatie voor 24 personen kunt vinden. De Beuk staat bijna pal aan het recreatiegebied Leisurelands.

Direct naast camping en groepsaccommodaties Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren van Leisurelands.  De ligging aan het recreatiegebied met de plas is voor onze gasten ideaal. In de zomer kun je hier heerlijk genieten aan het water van dit mooie natuurgebied op de Veluwe. Camping en Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren beschikt over twee groepsaccommodaties. De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 24 slaapplaatsen. Verder kunt u bij ons groepskamperen aan het recreatiegebied Leisurelands Zeumeren. Er zijn  twee groepstentenkampementen. Het Woelige nest en het Kippenhok. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp, sportkamp, scholen, reünie, familie, bedrijfsuitje of andere samenstelling. Beide kampementen hebben een grote verblijf en keuken tent. Rondom de tent staan tweepersoons wind en waterdichte slaaptentjes met infatabel matrassen.

Onze groepsaccommodaties in Voorthuizen zijn bijzonder geschikt voor grote groepen. Ook kunt u natuurlijk met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw kampweek(end) vieren. 

Schoolkamp  jeugdkamp  kerkkamp  jeugdherberg   voetbalkamp  volleybalkamp korfbalkamp  danskamp  familieweekend  familiedag  zwemkamp  jongerenkamp  Alpha cursus  Alpha weekend

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen