Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Groepsaccommodatie aan recreatiegebied

Recreatiepark prachtig gelegen naast recreatieplas Zeumeren te Voorthuizen op de Veluwe 

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor 10 of  24 of 76 personen? En wil je genieten aan het water? Waterskiën op Zeumeren en overnachten op Costa del Zeumeren. Kom dan naar Groepsaccommodatie Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe.  Costa del Zeumeren ligt aan het prachtige recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen Gelderland. Costa del Zeumeren met twee groepsaccommodaties gelegen aan een mooi recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Genieten aan het water Zeumeren.  In het Geldersche dorp Voorthuizen op de Veluwe vindt u Groepsaccommodatie en camping Costa del Zeumeren waar u met uw gezelschap een geschikte accommodatie kunt vinden. Onze huizen staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren van Leisurelands.

Direct naast Groepsaccommodatie en camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren van Leisurelands.  De mooie ligging aan het recreatiegebied met de plas is voor onze gasten ideaal. In de zomer kun je hier heerlijk genieten in en aan het water op dit mooie natuurgebied op de Veluwe. Camping en Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren beschikt over twee vaste groepsaccommodaties. De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 24/26 slaapplaatsen. Verder kunt u bij ons groepskamperen aan recreatiegebied  Zeumeren. Er zijn  twee groepstentenkampementen. Het Woelige nest met 80 slaapplaatsen  het Kippenhok met 30 slaapplaatsen. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp, sportkamp, scholen, reünie, familie, familiefeest, familiedag, bedrijfsuitje of een andere samenstelling. Beide kampementen hebben een grote verblijf- en keuken tent. Rondom de tent staan tweepersoons wind- en waterdichte slaaptentjes met infatabel matrassen. Voor de leiding zijn er 2 vierpersoons slaaptenten met ieder twee aparte slaapcabines.

Onze groepsaccommodaties in Voorthuizen zijn bijzonder geschikt voor grote groepen. Ook kunt u natuurlijk met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw kampweek(end) vieren. Dit kan al met 10 personen in onze trekkershutten De Vlinder en De Libelle. Twee hele gezellige houten huisjes met goede bedden, een keukenblok met warm en koud water, een gezellig zitje. En alle inventaris is aanwezig voor 5 personen.

Schoolkamp jeugdkamp kerkkamp kampweek jeugdherberg jongerencamping voetbalkamp volleybalkamp korfbalkamp danskamp familieweekend familiedag zwemkamp  jongerenkamp jongerencamping jongeren camping groepskamperen kamperen met een groep we gaan op kamp gaan kamperen Alpha cursus  Alpha weekend jeugdcamping camping voor jongeren waterskiën op Zeumeren waterski Zeumeren Costa del Zeumeren camping aan het water- Camping Costa del Zeumeren gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen nabij Barneveld- Groepskamperen aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- Kamperen met een groep pal  aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- 't Woelige nest groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen- 't Kippenhok groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen Groepskamperen aan recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen