Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Groepsaccommodatie Voorthuizen

Camping op de Veluwe Voorthuizen

Bent u op zoek naar  gezellige groepsaccommodaties voor 24 , 30, 76 en 80 personen? Kom dan naar camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe. De camping ligt aan het prachtige recreatiegebied  Zeumeren in Gelderland?  In het Geldersche dorpje Voorthuizen op de Veluwe ligt camping en groepsaccommodaties Costa del Zeumeren waar u  met uw gezelschap een geschikte accommodatie kunt vinden. Onze huizen staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren van Leisurelands.

Direct naast camping en groepsaccommodaties Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren van Leisurelands.  De ligging aan het recreatiegebied met de plas is voor onze gasten ideaal. In de zomer kun je hier heerlijk genieten aan het water van dit mooie natuurgebied op de Veluwe. Camping en Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren beschikt over twee vaste groepsaccommodaties. De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 26 slaapplaatsen. Verder kunt u bij ons groepskamperen aan het recreatiegebied  Zeumeren van Leisurelands.. Er zijn  twee groepstentenkampementen. Het Woelige nest en het Kippenhok. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp, sportkamp, scholen, reünie, familie, bedrijfsuitje of een andere samenstelling. Beide kampementen hebben een grote verblijf- en keuken tent. Rondom de tent staan tweepersoons wind en waterdichte slaaptentjes met infatabel matrassen.

Onze groepsaccommodaties in Voorthuizen zijn bijzonder geschikt voor grote groepen. Ook kunt u natuurlijk met een kleine groep in Costa del Zeumeren uw kampweek(end) vieren. 

Schoolkamp  jeugdkamp  kerkkamp kampweek  jeugdherberg  jongerencamping voetbalkamp  volleybalkamp korfbalkamp  danskamp  familieweekend  familiedag  zwemkamp  jongerenkamp  Alpha cursus  Alpha weekend

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen