Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Betaalbare groepsaccommodaties op de Veluwe

Betaalbare groepsaccommodaties op de mooie Veluwe prachtig gelegen aan recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen Barneveld.

Recreatiepark prachtig gelegen naast recreatieplas Zeumeren te Voorthuizen op de Veluwe 

Bent u op zoek naar een gezellige maar ook betaalbare groepsaccommodatie op de Veluwe. Een mooi plekje voor 10 of 25 of 50 of 80 personen? Heerlijk zwemmen in het zwemwater Zeumeren. Waterskiën op Zeumeren en overnachten op Costa del Zeumeren. Kom dan naar Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe Gelderland. Costa del Zeumeren ligt aan het prachtige recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen Gelderland. Costa del Zeumeren heeft twee gebouwen, twee groepstenten en vier gezellige trekkershutjes gelegen aan een mooi recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Genieten aan het water Zeumeren. In het Geldersche dorp Voorthuizen op de Veluwe Gelderland vindt u Groepsaccommodaties en camping Costa del Zeumeren waar u met uw gezelschap een geschikte accommodatie kunt vinden. Onze huizen staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren Leisurelands.

Direct naast Groepsaccommodaties en camping Costa del Zeumeren ligt de recreatieplas Zeumeren met Het Schateiland. Een prachtige indoorspeeltuin met een echte piraat die de kinderen rondleidt in de wereld van oude schepen piraten en schatkaarten.. De mooie ligging aan het recreatiegebied met de plas is voor onze gasten ideaal. Het grootste deel van het jaar  kunt u hier heerlijk genieten in en aan het water op dit mooie natuurgebied op de Veluwe in Gelderland. Camping en Groepsaccommodaties Costa del Zeumeren beschikt over twee vaste groepsaccommodaties. De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 24 slaapplaatsen. Verder kunt u bij ons met uw groep kamperen bijna pal aan recreatiegebied  Zeumeren. Er zijn  twee groepstenten-kampementen. 't Woelige nest met 60 á 80 slaapplaatsen 't Kippenhok met 25 slaapplaatsen. Bij uitstek twee accommodaties die uitermate geschikt zijn voor schoolkamp, sportkamp, scholen, reünie, familie, familiefeest, familiedag, bedrijfsuitje of een andere samenstelling. Beide kampementen hebben een grote verblijf- en keuken tent. Rondom de tent staan twee en vier-persoons wind en waterdichte slaaptentjes met infatabel matrassen. En er is plenty ruimte op de speelweiden op het recreatiegebied. Maar ook het eigen terrein is ruim opgezet.

Onze groepsaccommodaties in Voorthuizen zijn bijzonder geschikt voor grote groepen. Ook kunt u natuurlijk als kleine groep in Costa del Zeumeren uw kampweek(end) vieren. Dit kan al met 10 personen in onze trekkershutten De Vlinder en De Libelle. Twee hele gezellige houten huisjes met goede bedden, een keukenblok met warm en koud water met koelkast en een compleet keukeninventaris en een gezellig zitje. Ook zijn er twee stuks 4 persoons snurkhutten op Costa sdel Zeumeren. Even lekker uitrusten na een lange fietstocht of wandeling. Prima bedden en voorzieningen. 

Schoolkamp jeugdkamp jeugdweekend kerkkamp kampweek jeugdherberg jongerencamping voetbalkamp volleybalkamp korfbalkamp danskamp familieweekend familiedag zwemkamp  jongerenkamp jongerencamping jongeren camping groepskamperen kamperen met een groep we gaan op kamp gaan kamperen Alpha cursus  Alpha weekend jeugdcamping camping voor jongeren waterskiën op Zeumeren waterski Zeumeren Costa del Zeumeren camping aan het water- Camping Costa del Zeumeren gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen nabij Barneveld- Groepskamperen aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- Kamperen met een groep pal  aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen- 't Woelige nest groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen- 't Kippenhok groepskamperen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen Groepskamperen aan recreatieplas Zeumeren in Voorthuizen

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen