Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Jeugdherberg Voorthuizen

Goedkoop overnachten in Voorthuizen op de Veluwe

Jeugdherberg Costa del Zeumeren in Gelderland op de Veluwe in Voorthuizen? Leuk, sfeervol maar toch heel betaalbaar? Wij hebben de allerleukste Jeugdherberg  op de Veluwe.  In  Gelderland vindt U Groepsaccommodaties en camping Costa del Zeumeren. Onze groepshuizen De Eik met 76 slaapplaatsen en De Beuk met 24 slaapplaatsen zijn basic maar zéér praktisch, schoon en van alle gemakken voorzien. De huizen zijn prachtig gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren van Leisurelands in Voorthuizen onder de rook van Barneveld. Jeugdherberg Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland  heeft meerdere mogelijkheden. De Eik met 76 slaapplaatsen en de Beuk met 24 slaapplaatsen zijn sfeervol ingericht en geschikt voor schoolkamp, sportkamp, gemeenteweekend, kerk en kring. reünie, familieweekend en bedrijfsuitjes. Er is veel ruimte voor activiteiten en sport en spel. Op de plas is een heuse waterskibaan en bij tropische temperaturen kunt U heerlijk op de stranden van Zeumeren liggen en van de Zeumerse zon genieten.

Camping Costa del Zeumeren biedt verschillende groepsaccommodaties aan in Voorthuizen. Bij Jeugdherberg Costa del Zeumeren in Voorthuizen kunt u terecht met grote en kleine groepen. Jeugdherberg Costa del Zeumeren in Voorthuizen beschikt over ruime slaapzalen en voldoende sanitair. Jeugdherberg Costa del Zeumeren in Voorthuizen beschikt over een prachtig en vrij gelegen terrein. En met een grote zwemplas voor de deur is het goed toeven op Costa del Zeumeren op de Veluwe.

Vlotvaren in Voorthuizen op Costa del Zeumeren, vlotten bouwen op Costa del Zeumeren in Voorthuizen ,Bedrijfsuitjes op Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland, Bedrijfsfeestje op Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland, personeelsuitje Voorthuizen op Costa del Zeumeren op de Veluwe in Gelderland, Survivalweekend Voorthuizen op Costa del Zeumeren op de Veluwe in Gelderland, survivalweekend op Costa del Zeumeren Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland, jeugdkampweek Costa del Zeumeren Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland, Groepskamperen Voorthuizen Costa del Zeumeren op de Veluwe in Gelderland, Waterskikamp Costa del Zeumeren Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland, waterski kamp Costa del Zeumeren recreatieplas Zeumeren Voorthuizen Gelderland Veluwe, Jeugdherberg Costa del Zeumeren aan recreatiegebied Zeumeren Voorthuizen Gelderland op de Veluwe, Scoutingkamp Costa del Zeumeren Voorthuizen recreatieplas Zeumeren Voorthuizen Veluwe, Scoutingweekend Voorthuizen aan recreatieplas Zeumeren Gelderland Veluwe,

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen