Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Groepshuis Veluwe

Trekkershutten op de Veluwe in Voorthuizen op camping Costa Del Zeumeren op de Veluwe in Gelderland.

 

Wilt u iets bijzonders? Dan is slapen in een trekkershut op de Veluwe bij Costa Del Zeumeren in Voorthuizen net iets voor u. De Vlinder en De Libelle zijn ingericht voor 5 personen. Op onze plattegrond ziet u dat ons kampeerterrein bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren ligt. Een prachtig gebied in Voorthuizen op de Veluwe. Voorthuizen wordt wel het groene hart van de Veluwe genoemd met als middelpunt de recreatieplas Zeumeren.

In een trekkershut verblijven op de Veluwe dat kan bij camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe in Gelderland. Op camping Costa Del Zeumeren staan twee leuke knusse 5 persoons trekkershutten plus. Deze hutten zijn compleet ingericht voor 5 personen. De trekkershutten op camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen zijn geschikt voor kort verblijf. Onze Trekkershutten De Vlinder en De Libelle staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Trekkerhutten De Vlinder en de Libelle zijn erg in trek bij wandelaars en fietsers. De hutten zijn voorzien van goede bedden, alle inventaris voor 5 personen, een kookstel, keukengerei, een koffiezetter en een waterkoker. Een koelkast, een eethoek met banken en buiten een picknicktafel op een bestraat terras. Het sanitairgebouw is dichtbij en uw fietsen kunnen onder het afdak staan. Erg geschikt voor mensen die net iets luxer willen kamperen en niet te veel mee willen sjouwen. Onze trekkershutten zijn erg geliefd bij kinderen.

Wilt u verblijven in een van onze trekkershutten in Voorthuizen op een mooi plekje op de Veluwe? Kijk dan op onze website www.costadelzeumeren.nl

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen