Kies een accommodatie:
Kies een activiteit:

Trekkershutten aan recreatiegebied Zeumeren

Vier leuke trekkershutten bijna pal aan recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen

Twee leuke trekkershutjes in Voorthuizen op camping Costa Del Zeumeren op de Veluwe in Gelderland.

Wilt U iets bijzonders? Met z'n tweetjes, met de kinderen of met de kleinkinderen? Dan is slapen in een trekkershut op de Veluwe bij Costa Del Zeumeren in Voorthuizen net iets voor U. De Vlinder en De Libelle zijn ingericht voor 4 á 5 personen. Onze twee Snurkhutten zijn voor 4 personen. Op onze plattegrond ziet U dat ons kampeerterrein pal aan het recreatiegebied Zeumeren ligt. Een prachtig gebied in Voorthuizen op de Veluwe. Voorthuizen wordt wel het groene hart van de Veluwe genoemd met als middelpunt de recreatieplas Zeumeren. Een prachtige schone plas met een waterskibaan en mooie strandjes.

In een trekkershut verblijven op de Veluwe dat kan bij ons op camping Costa del Zeumeren in Voorthuizen op de Veluwe Gelderland. Op camping Costa Del Zeumeren staan twee knusse 5 persoons trekkershutten plus. Deze hutten zijn compleet ingericht voor 5 personen. En er zijn twee 4 persoons trekkershutten.  De trekkershutten op camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen zijn geschikt voor kort verblijf. Onze Trekkershutten De Vlinder, de Libelle en de beide snurkhutten staan bijna pal aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen Gelderland. Beide Trekkershutten De Vlinder en de Libelle zijn erg in trek bij wandelaars en fietsers. Onze hutten zijn keurig netjes en schoon. De hutten zijn voorzien van goede bedden, inventaris is aanwezig per hut voor 5 en 4 personen, een kookstel, keukengerei, een koffiezetter en een waterkoker. Een koelkast, een eethoek met banken en buiten een picknicktafel op een bestraat terras. Het sanitairgebouw is dichtbij en uw fietsen kunnen onder het afdak staan. Onze knusse hutten zijn erg geschikt voor mensen die net iets luxer willen kamperen en niet te veel mee willen sjouwen. Onze trekkershutten zijn ook erg geliefd bij kinderen.

Wilt U overnachten in een van onze trekkershutten in het groen in Voorthuizen op de Veluwe? Kijk dan op onze website www.costadelzeumeren.nl

 

Costa del Zeumeren
Garderbroekerweg 50
3781 JB Voorthuizen
Informatie aanvragen
Klantbeoordelingen